Katon pinnoitus Riihimäki

KATON PINNOITUKSELLA NOPEASTI JA EDULLISESTI UUDENVEROINEN KATTO

KATTOPINNOITUKSET KAUNIAISTEN SEUDULLA

Katto on tärkeä osa koko rakennuksen hyvinvointia, ja siksi on todella tärkeää huolehtia sen kunnosta säännöllisesti. Säännöllinen katon pesu ja pinnoitus varmistaa katolle hyvän suojan ja näin vältytään usein laajalta ja ja kalliilta kattoremontilta. Huolellinen katon pesu ja pinnoitus varmistaa, että katon elinkaaresta saa maksimaalisen hyödyn irti. Lisäksi kattopinnoituksen  kustannus on vain murto-osan kattoremontin hinnasta.

Asiantuntijamme käyttävät aina korkealaatuisia tuotteita ja kaikki työvaiheet tehdään huolella alusta loppuun saakka. Katon pinnoitus on edullinen, nopea ja vaivaton huoltotoimi. Kattokonkareidemme toteuttamana pinnoitustyö vie vain muutaman päivän. Katon pinnoituksella katto saa uuden elämän, paremman suojan ja kauniin ilmeen.

KATON PINNOITUKSET AMMATTITAIDOLLA KAIKKIIN KATTOIHIN

Hallitsemme kaikkien kattotyyppien huolto, pesu ja pinnoitustyöt Riihimäellä ja ympäristössä. Teemme katon pesu- ja pinnoitustyöt omakotitaloihin, halleihin, asunto-osakeyhtiöihin ja vapaa-ajan asuntoihin avaimet käteen -periaatteella kattotyypistä riippumatta. Vuosien kokemuksella olemme pinnoittaneet niin vartti-, pelti-, mineriitti ja tiilikatot asiantunemuksella. Mikäli katon pinnoitus on ajankohtainen niin ota yhteyttä ja pyydä meidät arvioimaan kattosi kunto ilmeisella kartoituskäynnillä.