Kattoremontti Riihimäki

KATTOREMONTTI JA KATTOKORJAUS RIIHIMÄEN SEUDULLA

KATTOREMONTTI ASIANTUNTIJA OLEMME 100% SUOMALAINEN YRITYS TYÖNTEKIJÖITÄ MYÖTEN

Epäiletkö katon olevan kokonaisvaltaisen tai osittaisen kattoremontin tarpeessa? Soita meille, sillä kokenut ja osaava tiimimme tuntee eri kattotyypit ja niiden korjaustarpeet. Remontoimme pienet sekä mittavat kattokorjaukset sekä -huollot ja yksityisasiakkaille, yrityksille ja taloyhtiöille. Kaikki kattotyöt, konesaumakatot ja kattoremontit avaimet käteen -palveluna luotettavasti Riihimäen alueella. Pyydä ilmainen kuntoarvio kattosi korjauksesta heti!

TÄYDEN PALVELUN PELTI-, TIILI- JA HUOPAKATTOREMONTIT

Pelti-, tiili- ja huopakattoremonttien huipputekijät löytyy yrityksemme riveistä. Hoidamme kattoremontit kaikkiin kattotyyppeihin ammattitaidolla ja parhaita materiaaleja hyödyntäen, laadusta tinkimättä. Pelti-, tiili ja huopakattojen remontit hoituvat mm. pientaloihin, omakotitaloihin ja rivitaloihin vankalla ammattitaidolla, alusta loppuun saakka. Me hoidamme kaiken kattosi parhaaksi ja asennamme tarvittaessa sadevesijärjestelmät sekä kattoturvatuotteet.

Pyydä meiltä ilmainen kartoitus kattoremontista Riihimäellä ja ympäristökunnissa. Tulemme aina ensin paikan päälle arvioimaan kohteen huolellisesti sisä- ja ulkopuolelta. Voihan olla, että katon pesu ja -maalaus tuo kattosi suojauksen priimakuntoon, eikä laajempi katon korjaus ole vielä tarpeen. Kuitenkin kattoremontin ollessa edessä, sitä ei kannata pitkittää. Meiltä voi kysyä apua kattoremonttiin tai konesaumakaton asennukseen mihin vuodenaikaan tahansa, oli kesä tai talvi. Pyydä maksuton arvio katon korjauksesta ja tutustu kauttamme joustavaan OP-rahoitukseen.